Retourneren

Retourvoorwaarden

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.
Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.
Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.


Retouradres
Je mag je pakket/ poststuk retourneren naar:
De IJverige Dames
Parelstoep 54
9403 SZ ASSEN


Foutief of defect artikel ontvangen
Heb je onverhoopt een foutief of defect artikel ontvangen? Onze excuses hiervoor! Om dit zo snel mogelijk in orde te kunnen maken, verzoeken wij je om dit zo snel mogelijk aan ons te melden. Je kunt een e-mail sturen naar info@deijverigedames.nl of telefonisch contact met ons opnemen: 06-41487708
Indien je binnen 7 dagen geen bevestiging van ons hebt ontvangen, raden wij je aan contact op te nemen met de verzendmaatschappij waarmee je je retourzending verstuurd hebt zodat zij je pakket kunnen traceren. Wij beschikken niet over de gegevens van je retourpakket en kunnen hierin dan ook niet helpen. Indien er een vertraging is, laat het ons dan weten zodat wij je retourtermijn eventueel kunnen verruimen.


Verwerking ruilen of retour
Bij ontvangst van je retourzending zullen wij deze binnen 5 werkdagen verwerken en je een bevestiging hiervan via e-mail toesturen.

Retour
Na ontvangst van je retourzending zullen wij het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen direct terugboeken naar de door jou gekozen betaalmethode. Dat betekend dat wanneer je met pay-pal hebt betaald, je het geld op de je pay-pal rekening terug ontvangt.

Ruilen
Bij ruilen zullen wij het nieuwe artikel(en) zo spoedig mogelijk versturen. Na verzending ontvang je een verzendbevestiging per e-mail.

Vragen of hulp nodig?

Check ook even de klantenservice onderaan de pagina, misschien vind je daar een antwoord. Niet gevonden, we helpen je graag.

info@deijverigedames.nl

 

Op de hoogte blijven?

Meld je aan en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en leuke acties.
Aanmelden
© 2013 - 2024 De IJverige Dames | sitemap | rss